Post by dautrepabumat on Feb 5, 2022 7:23:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod více zlata ▞▞▞
▞▞▞ Dancing Road: Color Ball Run! 2022 version ▞▞▞
Opravdu špatná hra. Zajímavý koncept, ale když neuspějete, doporučoval bych vám sledovat reklamu a pokračovat, protože v obou případech budete reklamu sledovat. Jen kdyby bylo méně reklam.
Tak dobré, ale hodně reklamy
Tato hra smrdí jako pokaždé, když se pokazí. Myslel jsem si, že tato hra bude zábavná, ale vůbec ne. Například když si vesele hrajete a pak to najednou začne sekat. A mohl bys odstranit všechny reklamy, které jsou otravné. Pokaždé, když zahraju novou písničku, je to víc závadné a mrknutím oka to ztratíš otravné Nesnáším reklamy a ZÁVADY 👎👎👎👎👎
Má reklamy, ale která hra ne
I když by hra samotná byla zábavná, skládá se z 95 % z reklam a pastí na kliknutí, které se vás snaží přimět k instalaci nebo nákupu jiného obsahu. I když chápu, že potřebujete nějak vydělat peníze, jsem si jistý, že by se na to daly i jiné způsoby.
Je to vlastně zábavná hra a přistihl jsem se, že ji hraji znovu a znovu, ale rozhodně potřebuje více písniček a navíc v reklamě mi bylo slíbeno, že si budu moci vyhledat písničky a to nemůžete
Dancing Road: Color Ball Run! · Top free sound game in the music game category! Let's dance hard with the colorful ball under the rolling sky challenging like
Vyberte si tuto hru, má všechny druhy písní, jako je tanec opice, nezklam mě a 7 let stará
Nevím, jestli se to stalo každému, ale můj říká, že stahuje data, kdykoli si chci vybrat jinou skladbu, než se kterou přichází. Dal jsem jí několik hvězdiček, protože je to skvělá hra, ale celkově to není něco, co bych si stahoval znovu
Super
Písničky jsou dobré a je to docela v pořádku, ale když se objeví reklama, dívám se na ni, ale pořád to jde. Takže dál sleduji reklamy a nedostávám žádnou cenu. Hra je tak nespravedlivá.
Tuto hru hraju každý den, silně doporučuji
Tato hra je zábavná, ale jediná věc, která mě naštvala, že jsem ji odinstaloval, byla skutečnost, že v reklamách vám umožňuje vybrat si hudbu, zatímco ve skutečnosti tomu tak není. Ono a fakt, že to má kryty. Může to být jen problém s autorským právem, ale stejně. Kromě toho to byla zábava.
Kvalita písně je úžasná, jen tak dál.
Blba hra 🤮🤫🤬
V reklamě můžete napsat, jakou skladbu chcete, a ta se jako kouzlem objeví. To je čistá reklama. A když už jsme u reklam, celá hra je jich plná. Jsou tu po úrovních, reklamy na svobodný život, dokonce i písničky jsou plné reklam. Abyste odemkli JAKOUKOLIV skladbu, MUSÍTE sledovat reklamy. Mohli by to také nazvat taneční cestou reklam. Chápu, že reklamy jsou potřeba k vydělávání peněz na hru, ale nikdo nepotřebuje tolik peněz. Nápad hry není ani originální, existuje snad milion lepších her. Velká 0
Dancing Road: Color Ball Run! Musik lflc
Tarte de requeijao e frutos silvestres, Ninja kid run hack apk, ... Alpine passes by road bike, Niels fennet store kro, Colors tv serials thapki pyaar ki,
Hra je dobrá ale vadí mi všechny ty reklamy Svoje písničky si tam dávám protože jich mám asi 20 stáhnutí
Načtení trvá dlouho a kopíruje se stále dokola
Je to opravdu zábavná hra. Ale má PŘÍLIŠ MNOHO REKLAMY. Nedoporučoval bych to, ale také to nedoporučuji, ale pokud jste trpěliví, měli byste si to stáhnout. Pokud to nedává smysl, omlouvám se. 🤣🤣🤣🤣
533025360 , 477806718 the 452093765 . 247481476 to ...
Vy, kteří nechcete vidět všechny reklamy svēta NESTAHUJTE!
Docela zábavné, líbí se mi, jak míč odpovídá rytmu. Některé písně jsou opravdu těžké, protože koule jsou tak blízko u sebe, ale nutí mě to dál zkoušet a zlepšil jsem se. Celkově vzato je to další relativně dobrý žrout času.
Bylo to tak zábavné, miluji tuto hru, ale můj bratr ji smazal a místo toho dal své hry jako žert Stáhl jsem si to znovu bylo to velmi závadné po týdnu, kdy jsem hru nehrál, hrál jsem ji znovu a byla to jen černá obrazovka taaaak👌 👎
Objevuj oblíbená videa na téma semy_peter | TikTok
Dancing Road: Color Ball Run! Μουσική ugc
Dal jsem 5 hvězdiček, protože je to zábavné a lidé si na to stěžují, takže co když je reklamy obtěžují, řekni, aby to nehráli
Superhra jenom musím vytknout to že tam nejdou přehazovat písničky mě to teda nejde,jinak super.😁
App Detail » CityBee Praha - 148Apps
Je to ta nejhorší hra na světě 🤢🤮
Trochu mě to štve, jediné co mi vadí je fakt, že nefunguje video k získání další písničky, ale přesto vám dává reklamy. Jak to dává smysl?!?! Pokud by to skutečně fungovalo, pravděpodobně bych tomu dal 4 nebo 5.
Dancing Road: Color Ball Run! Cat Dog Magic Tiles APK: Cat Dog Magic Tiles. Real Piano APK: Real
Tato hra je ÚŽASNÁ, zatím nemám žádné reklamy a je to nejlepší hudební hra, jakou jsem kdy hrál, hry ather mají reklamy pokaždé, když se dotknete obrazovky
Je to skvělá hra , doporučuji ... Jsou tam hezké barvi , atd...🎮❤️ Fakt je to dobrá hra
Dancing Road: Color Ball Run! Muzyka fab
apk soubory z chiliapk.com a nainstalovat jej na vašem Android OS zařízení. Stažení Google Play · Dancing Road: Color ball run APK
Nejhorší appka po*****e jedno kolo a hned reklama 🙄🙄🙄🙄🙄🙄
Nechce se mi dávat ani 1✨🤬🤬 . . . . . . FAKT!!
Naprosto strašné. Dlouho se to načítá a v první setině jsem zjistila, že je to strašné.😱😱😱😱
Fort Conquer Стратегии ofk
Vychutnejte si vynikající zážitek z přehrávání Dancing Road: Color Ball Run! na PC s MEMU App Player. Je to silný bezplatný emulátor pro Android,
Dancing Road: Color Ball Run! Musiqi pptf
Je to tak napínavé, ale i tak se mi to líbí. KDYŽ zkouším pokračovat sledováním reklamy, nefunguje to. Pokud jste schopni to opravit, došel bych ke třem hvězdičkám nebo více, ale zatím to nedoporučuji, je to stále dobré, ale je třeba na tom zapracovat (bez urážky, ale tato hra je trochu na hovno, ale stále pěkná , potřebuje jen vylepšení!)
MILUJI TUTO HRU, PROTOŽE SEZNAM PÍSNIČKY JE VELMI HLADKÉ Miluj VAŠE HRY 😍
Je to hrozné..protože při tvrdých scénách to bude zpoždění..ale doufám, že když aktualizujete tuto hru, plz opravte zpoždění...přidejte nějakou písničku od ariana grande, bylo by to dobré...ale nejdřív nevkládejte taky reklamu moc..opravdu to ztrácím čas...každý nemá rád ten přídavek..každý stejný přídavek..a nebyl to skutečný zpěvák..nelíbí se nám to..chceme původní píseň plz...plz vezmi doufám, že to bude nejlepší...proto vám dávám 3 hvězdičky...
Podle mého názoru je tato hra docela dobrá! Není to sice bezchybné, ale nic dokonalého, spoustě lidí se reklamy nelíbí, takže doporučuji vypnout internet, aby se nezobrazovaly žádné reklamy. Je to relaxace, zábava, všechen ten jazz! Celkově je to dobrá hra. Ideální pro pandemii. Díky za přečtení!
Dancing Road: Color Ball Run! მუსიკა dns
The Fireman's Ball (Horí, Má Panenko) (1967) ... The Color of Pomengranates (Sayat Nova) (1968) ... Last Chants for a Slow Dance (1977)
Jako je to fajn hra ale nic moc